Blijf op de hoogte!

Page content

article content

Beurs Ouders Natuurlijk! – 25 mei

Op 25 mei 2013 zijn wij aanwezig op de 4de editie van de beurs Ouders Natuurlijk!

Voor wie is deze beurs?

Zwangeren, ouders, onderwijzers, zorgverleners, kortom iedereen met interesse in natuurlijk ouderschap. Het complete jonge gezin staat hier centraal.

Groot aanbod in stands

Er is veel variatie in stands; nieuwe webshops met duurzame producten voor kinderen zoals wasbare luiers, biologisch eten, ecologische kinderkleding en veilig speelgoed. Je kan er ook terecht voor heel wat info: denk hierbij aan lactatiekundigen, draagdoekconsulenten, borstvoedings- en geboortecentra, kinderdiëtisten, en nog veel meer.

Workshops en spelen

Verspreid over de dag kan je diverse workshops en lezingen volgen. Benieuwd naar duurzaam opgroeien, babydragen, samen slapen, vaccinaties, anticonceptie zonder hormonen en nog veel meer? Loop dan binnen bij een workshop. Ook aan de vaders is gedacht met een speciale lezing gericht op het vaderschap, uiteraard gegeven door een vader.

Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze bovendien lekker spelen op de speeltoestellen, hoge torens van kapla bouwen, met leem een huisje aansmeren en nog veel meer.

Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden.

Kom ons bezoeken

De eerste 150 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met cadeautjes en kortingsbonnen.
Een ontspannend dagje uit voor het hele gezin. Kom ons dus zeker een bezoekje brengen.

25 mei 2013 van 10 tot 17 uur

De adresgegevens vind je hier. Of via de website van Ouders Natuurlijk!: www.oudersnatuurlijk.nl

– See more at: https://www.visitamagazine.be/eco-lifestyle/beurs-ouders-natuurlijk-25-mei#sthash.SsGBSp3I.dpuf

Comment Section

0 reacties op “Beurs Ouders Natuurlijk! – 25 mei

Plaats een reactie


*


Elke Aerts
Elke is oprichter van Visita Magazine. Zij is tevens ook coach voor personen die met een vegan lifestyle willen beginnen. Samen met haar man hebben ze een webshop met veganistische voeding: http://shop.veganistischkoken.be