Blijf op de hoogte!

Page content

De planteneter op vakantie

Wie planteneter wil worden, of dat al een tijdje is, komt tijdens vakanties ongetwijfeld voor enkele uitdagingen te staan. Immers, hoe verzeker je jezelf van 100% plantaardige voeding, vaak ver van huis en mogelijk in een ander land? Een terechte vraag waarop een geruststellend antwoord volgt; het kan!

De planteneter op vakantie - Boele Ytsma

Met het boek “De planteneter op vakantie” geven Heleen en Boele Ytsma je 30 praktische tips en 30 recepten om op plantaardige wijze van je welverdiende vakantie te genieten. De auteurs zelf zijn fervente kampeerders maar dat hoeft niet te betekenen dat dit boek minder praktisch zou zijn bij een andersoortige manier van vakantie vieren. Integendeel.

Compleet uitgerust

De 30 vakantietips gaan veel verder dan een lekker potje koken alleen. De auteurs benadrukken op een geheel ongedwongen wijze het belang van de connectie tussen gezonde voeding en een echt waardevolle vakantie. Namelijk helemaal uitgerust en opgeladen zijn.

Ook de kinderen, het vermijden van vermoeidheid tijdens lange autoritten en vele andere bijzonder nuttige tips komen in dit zeer complete boek.

Praktisch Plantaardig

De 30 recepten in het boek zijn zo praktisch mogelijk gehouden. Je bent immers op reis. Zonder blender, zonder mixer en eenvoudig te bereiden maaltijden met niet te veel ingrediënten. Superhandig als je gaat kamperen, een daguitstap maakt en/of van een heerlijke picknick wil genieten. En natuurlijk ook wel zo handig als je simpelweg thuisblijft.
In het boek vind je recepten voor het ontbijt, de lunch, enkele soepjes, het diner en diversen.

Wie de vakantiekriebels net als de maag reeds voelt borrelen kan dit leuke e-book aanschaffen voor €10. En extra bijzonder: als je na dit boek besluit om het 28-dagen programma of de cursus De plantaardige honderd te volgen, dan ontvang je €10 korting. Met andere woorden: je krijgt De Planteneter Op Vakantie’ dan in feite gratis en voor niets! (Deze actie is nog geldig tot eind augustus)

>> Extra info vind je op de site van De Planteneter.
>> Het e-book onmiddellijk aanschaffen.

    Comment Section

    0 reacties op “De planteneter op vakantie

    Plaats een reactie


    *