Blijf op de hoogte!

Page content

Azizi Design

Een sfeervolle webshop met bijzondere, exclusieve en originele kleding- en woonaccessoires uit Afghanistan. 

Wollen plaids en omslagdoeken, quiltkleden, zijden sjaals, ruwe keramische schalen, bamboe trapjes, glaswerk, bruidsbekers, houten potten, sieraden met natuurstenen en nog veel meer. 

Azizi Design kast

Azizi Design staat voor authentiek handgemaakt Afghaanse design.

De artikelen zijn te herkennen aan warme kleuren, duurzaam, natuurlijke materialen, handgemaakt, ruw, ongewoon, goede kwaliteit, uniek en authentiek, waar prachtige verhalen achter schuilen.

Afghaanse muts met crewelwerk - azizi

Specialist in de patoo of wollen plaid.

We zijn gespecialiseerd in de patoo. Een wollen plaid dat in Afghanistan gedragen wordt als een overjas. De prachtige kleurrijke dessins van de stroken zijn er vaak handmatig op geborduurd.

De wol van de plaids van ‘Azizi’ is van zeer goede kwaliteit. In landen als Afghanistan en Pakistan lopen de schapen in hooggebergtes waar het extreem koud kan zijn en dat komt de wol ten goede. De patoo voelt ook heerlijk zacht aan maar is ook oersterk. De wol heeft geen kleurbehandeling gehad. Hierdoor heeft elke patoo zijn ´eigen´ kleur en uniek karakter. Een duurzaam en tijdloos product van 100% zuiver scheerwol.

Azizi dekentje

Yoga of meditatie.

De wollen doeken en quiltkleden zijn ook heel geschikt voor meditatie of yoga. Harmonische kleurcombinaties en natuurlijk materiaal; dat maakt je warm, van binnen en van buiten.

e wollen doeken en quiltkleden zijn ook heel geschikt voor meditatie of yoga. - See more at: https://www.visitamagazine.be/bedrijf-in-de-kijker/azizi-design#sthash.1napwfQ0.dpuf

Eerlijke handel.

De spullen van Azizi Design zijn allemaal rechtstreeks ingekocht bij kleine ondernemers in diverse delen van Afghanistan en soms ook Pakistan. Hiermee helpen we de lokale economie, al is het op kleine schaal.

Neem een kijkje in de webshop: www.azizi.nl 

Volg ons ook op Facebook en Twitter

    Comment Section

    0 reacties op “Azizi Design

    Plaats een reactie


    *