Blijf op de hoogte!

Page content

De Beautydrogist – de online winkel voor natuurlijke cosmetica!

Pas 3 jaar geleden opende de Beautydrogist.nl haar virtuele winkeldeuren, maar nu al een begrip bij de bewuste consument. Bij de Beautydrogist vindt u namelijk niet alleen een uniek en uitgebreid assortiment natuurlijke cosmetica vrij van onnodige synthetische conserveringsmiddelen, maar ook heel belangrijk betaalbaar!

Beautydrogist - Natuurlijk mooier

Van natuurlijke shampoo tot natuurlijke haarverf, allemaal verkrijgbaar in de overzichtelijk winkel voorzien van keurmerk. Uiteraard is er ook gedacht aan de verzorgingsproducten voor mannen en baby’s en niet te vergeten de innerlijke verzorging met de superfood afdeling. Nog niet overtuigd? Hieronder alvast een paar geweldige merken voor u beschreven.

Khadi: Ayurvedische natuurlijke cosmetica uit India

Het merk en de producten zijn gebaseerd op een van de oudste leringen uit India, namelijk de ‘Ayurveda’ oftewel  ‘de wetenschap van het leven’. Khadi weerspiegelt de eenvoud, natuurlijkheid en effectiviteit in  hun producten waarbij gebruik gemaakt is van speciaal geselecteerde kruiden en oliën, afgestemd op de individuele behoeftes van de huid en het haar.

Handmade Naturals – Award winning handgemaakte cosmetica uit de UK

Alle producten worden vers en handgemaakt in de speciale werkplaats – van het afwegen van de ingrediënten tot het mengen van het product, het vullen van de potten en etikettering. De cosmetica producten bevatten niets anders dan hoogwaardige puur natuurlijke ingrediënten.

BM Beauty: minerale make-up

De Green parent natural beauty award winner en een van de populairste merken in de UK!
BM Beauty Make-up is vrij van bismutoxychloride, parabenen, nano deeltjes en synthetische kleurstoffen en geurstoffen. De minerale foundations bevatten zinkoxide, wat een natuurlijke kalmerende werking heeft., uitermate geschikt voor de gevoelige huid. BM Beauty Make-up is luchtig en geeft een perfecte dekking  zonder de poriën te verstoppen.

Maak nu voordelig kennis met 1 van deze of andere fantastische merken door de volgende kortingscode te gebruiken: visita15


”Natuurlijke cosmetica: geen uitzonderlijke luxe, maar een alledaags voordeel”

www.beautydrogist.nl

    Comment Section

    0 reacties op “De Beautydrogist – de online winkel voor natuurlijke cosmetica!

    Plaats een reactie


    *