Blijf op de hoogte!

Page content

article content

Inspiratie voor ecobouwers op Hout en Groen Wonen

Ecologisch verantwoorde bouwplannen? Dan was de beurs Hout en Groen Wonen te Antwerpen ongetwijfeld de plek waar je de nodige inspiratie kon opdoen. Deze inmiddels tiende editie kon rekenen op een flink aantal geïnteresseerde bezoekers en evenzoveel standhouders die aantoonden dat de interesse in ecologisch en duurzaam bouwen behoorlijk in opkomst is. En met zoveel ervaring op zo’n relatief kleine oppervlakte is dit natuurlijk dé plek om jezelf goed te informeren.

Meer dan bouwen alleen

Leuke extra voor deze editie was het toegenomen aantal lezingen – waaronder VTM weervrouw Jill Peeters over de opwarming van de aarde – en workshops over o.a. ecologisch tuinieren, gezond broodbeleg maken en zelfgemaakte poetsproducten. Dit – en de aanwezigheid van andere bio- en eco-gerelateerde producten als o.a. bedlinnen en biowijnen – tonen aan dat Hout en Groen Wonen anno 2013 nog een stapje verder gaat dan woningbouw alleen. Cool!

Visita op post

Natuurlijk was ook Visita van de partij. Vredelievend gewapend met videocamera, fototoestel en journalistieke vastberadenheid (lees: zonder schroom aan ieders mouw trekken) maakten we een impressie van deze succesvolle editie. Hout en Groen kijken dus, en noteer ook alvast de volgende editie in je agenda.

>> Bekijk de foto’s op Facebook

www.houtengroenwonen.be

– See more at: https://www.visitamagazine.be/duurzaam-bouwen/inspiratie-voor-ecobouwers-op-hout-en-groen-wonen#sthash.6XVAL51u.dpuf

Comment Section

0 reacties op “Inspiratie voor ecobouwers op Hout en Groen Wonen

Plaats een reactie


*


Elke Aerts
Elke is oprichter van Visita Magazine. Zij is tevens ook coach voor personen die met een vegan lifestyle willen beginnen. Samen met haar man hebben ze een webshop met veganistische voeding: http://shop.veganistischkoken.be