Blijf op de hoogte!

Page content

Trek-in, de duurzame trekkershut

article content

Trek-in, de duurzame trekkershut

Wie z’n zinnen heeft gezet op een uitgebreide fiets- of wandeltocht en daarbij op zoek is naar een comfortabele kampeergelegenheid…zoek niet verder! Een Trek-in is een luxe trekkershut, voorzien van badkamer met douche, toilet en wastafel, een compleet ingerichte keuken met keukeninventaris en slaapplaats voor vier tot zes personen. En het mooiste is dat de Trek-in opgetrokken uit verantwoorde, duurzame (sloop)materialen!

Trek-in duurzame trekkershut
Er is ook een junior versie die ruimte biedt aan maximum vier personen. Dankzij de grote glazen ruiten voel je je ook nog eens één met de natuur.

 

Op dit moment staan er dertien van dergelijke hutten (11 Trek-in en 2 Trek-in junior)  langs  de mooiste fiets- en wandelroutes in Nederland. Je kan de hut per nacht huren en makkelijk doorreizen naar de volgende.

De locaties van de trekkershutten vind je via: www.trekkershutten.nl/trek-in/locaties/

Comment Section

0 reacties op “Trek-in, de duurzame trekkershut

Plaats een reactie


*


Elke Aerts
Elke is oprichter van Visita Magazine. Zij is tevens ook coach voor personen die met een vegan lifestyle willen beginnen. Samen met haar man hebben ze een webshop met veganistische voeding: http://shop.veganistischkoken.be